Voliš plesati, pjevati, svirati, družiti se i putovati?

Postani član FA Zora

Par riječi prije svega o tome što znači biti član “Zore”. Redovite se radne probe održavaju tri puta tjedno i to ponedjeljkom i četvrtkom za naprednu grupu, a srijedom za početnike. Nastupi se uglavnom odigravaju vikendima. I naravno, tu su mnogobrojni neobavezni susreti i druženja koja uvijek rado upriličimo. Ponekad to zna biti i veoma zgusnuti raspored koji od naših članova iziskuje mnogo truda.

Od naših se najmlađih članova ne očekuje niti približno takav angažman. Njihove se probe održavaju samo jedanput na tjedan. Tu se susreću sa prvim plesnim koracima, prvim nošnjama, prvim znanjima o folklornoj tradiciji, ali isto tako i sa novim prijateljstvima i novim simpatijama.

Mi koji znamo koliko truda treba za očuvanje tradicije narodnih plesova i pjesama i koji znamo da se naše vještine ne uče preko noći, svjesni smo važnosti dolaska novih naraštaja koji će nas nasljediti i nastaviti naš rad.

Zato su vrata Folklornog ansambla “Zora” uvijek otvorena novim članovima. Za upis novih članova, plesača i svirača. posjetite nas srijedom u 20 sati u Kulturnom domu Zora u Opatiji na adresi Nikole Tesle 2. Isto tako možete se za učlanjenja i sve dodatne informacije obratiti Žauhar Damjanu na telefon 091/880 23 82.