Politika privatnosti

Ova izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka definira koje osobne podatke će Folklorni ansambl “Zora” (u nastavku kao FA “Zora”), kao vlasnik internet stranice www.fazora-opatija.hr prikupljati od posjetitelja dok koriste ove internetske stranice i na koji način će ih koristiti.
FA “Zora” poštuje privatnost svih korisnika prilikom posjeta i korištenja ove internet stranice, te posvećuje punu pažnju zaštiti osobnih podataka istih. Molimo Vas da ovu izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke. Također Vas molimo da ovu izjavu povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Voditelj obrade podataka

Foklorni ansambl “Zora”
Nikole Tesle 2
51410 Opatija, Hrvatska
OIB 17563162806

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka

Foklorni ansambl “Zora”
E-mail: info@fazora-opatija.hr

Kada i kako prikupljamo osobne podatke

Prilikom pregledavanja naše internetske stranice ne prikupljamo podatke koji bi omogućili osobnu identifikaciju te je pregledavanje anonimno. Osobne podatke prikupljamo samo onda kada nam ih dobrovoljno pošaljete prilikom slanja upita putem kontakt forme na našu email adresu.

Koje osobne podatke prikupljamo

Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom slanja upita na našu email adresu su: Vaše ime i adresu vaše e-pošte.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Gore navedene osobne podatke prikupljamo isključivo za svrhe za koju su prikupljeni, kako slijedi: – za odgovaranje na Vaše upite putem naše email adrese.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje svrhe za koji su prikupljeni. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

FA “Zora” zaštićuje osobne podatke korisnika tako sa poduzima sve raspoložive tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. FA “Zora” pohranjuje osobne podatke na računalnim poslužiteljima u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

Koja su Vaša prava povezana s obradom osobnih podataka

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, Vi imate pravo na pristup Vašim osobnim podacima, pravo ispravka ili dopune podataka, pravo na brisanje podataka, pravo na ograničavanje obrade i pravo na podnošenja prigovora nadzornom tijelu u vezi obrade osobnih podataka (Agencija za zaštitu osobnih podataka) sve u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Možete u svako doba, uz obaveznu identifikaciju, zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili putem upita na email adresu info@fazora-opatija.hr ili poštom na adresu Folklorni ansambl “Zora”, Nikole Tesle 2, 51410 Opatija, Hrvatska.

Linkovi na druge internet stranice

Na internetskoj stranici fazora-opatija.hr mogu se nalaziti poveznice na druge internetske stranice trećih koje nisu povezane sa FA “Zora”. Korištenjem poveznica na navedene stranice trećih ne podrazumijeva jamstvo za te stranice niti je FA “Zora” odgovorna za sadržaj, privatnost ili sigurnost bilo kojih vanjskih stranica. Korištenje poveznica na bilo koje vanjske stranice ili stranice trećih je na vlastitu odgovornost.

Linkovi na stranice društvenih mreža

Na internetskoj stranici fazora-opatija.hr mogu se nalaziti i poveznice na stranice društvenih mreža. Te poveznice služe kako bi korisnik jednostavno pristupio profilima FA “Zora” na društvenim mrežama. Ove stranice trećih strana nisu upravljane od strane FA “Zora”. Korištenjem poveznica na navedene stranice društvenih mreža je na vlastitu odgovornost, te Vas molimo da pročitate pravila o zaštiti podataka određenog davatelja usluga. FA “Zora” nema utjecaj na obradu ili korištenje Vaših osobnih podataka od bilo koje treće strane i odgovorna je samo za sadržaj koji sama proizvede na stranicama trećih strana.